Разследването на 19-годишната студентка от Кеймбирдж Алана Кътланд стигна до

...
Разследването на 19-годишната студентка от Кеймбирдж Алана Кътланд стигна до
Коментари Харесай

Зловещ обрат със студентката от Кеймбридж! Хвърлила се от самолета по шокираща причина

Разследването на 19-годишната студентка от Кеймбирдж Алана Кътланд стигна до непредвидени разкрития. Тя се взирала дълго „ в пространството “ часове преди да скочи от аероплан, летящ в небето на Мадагаскар, оповестява „ Дейли Мейл “.

В последните си дни тя имала доста безсънни нощи и признаци на параноя.



Служителите на плана, където тя работела като стажант, обяснили, че психическото ѝ положение внезапно се влошило дни след идването ѝ в отдалечения естествен резерват Анджаджави.


В един миг 19-годишната студентка по биология била толкоз дезориентирана и объркана, че почнала да се опасява, че управляващите в Мадагаскар ще я хвърлят в пандиза, в случай че не успее да приключи плана си за локалната популация на раците.



Това ненадейно утежняване на психическото ѝ положение подхранвана опасенията, че може да е страдала от странична реакция на медикаментите против малария, които приемала.



В първите дни девойката била доста разчувствана и се държала обикновено. За дни нещата се влошили и родителите ѝ мощно се тормозили след серия стряскащи телефонни диалози. Тя уредили Алана да се прибере у дома, дружно със служителката от плана Рут Джонсън, едвам 8 дни след идването ѝ на Мадагаскар. Стажът ѝ там трябвало да продължи 42 дни.



Както БЛИЦ заяви, по време на полета със аероплан „ Чесна “ тя отворила вратата и полетяла надолу.

Рут Джонсън сподели образно по какъв начин тя и водачът се пробвали да я спрат преди да се хвърли от самолета.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР