Разследване за скандалните снимки от спалнята на премиера трябва да

...
Разследване за скандалните снимки от спалнята на премиера трябва да
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Спалнята на премиера не е толкова важна! Лошото е, че секретарят на президента изпълнява поръчки на крупен бизнесмен

Разследване за скандалните фотоси от спалнята на премиера би трябвало да има и ще стане ясно кой ги е направил, само че доста по-скандално е това, което се случи през вчерашния ден. Секретарят на президента по антикорупция извършва поръчки на огромен предприемач и се рови в системата на страната – в съда, във Висшия правосъден съвет, в Министерство на вътрешните работи. Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Маноил Манов.

Не е ли скандално, че не разбрахме кой е направил фотографията в спалнята на премиера, попита водещият Виктор Николаев. Ние се чудим дали това е някогашен член на Изпълнителната комисия, дали е жена, дали е от НСО, добави той.

Проблемите в НСО би трябвало да бъдат решавани с доста сериозен спор, отговори депутатът.

Ако на следващия ден вашата кола сече пътя на огромен предприемач и секретарят на президента ви направи информация и даде вашият адрес, телефон и всички останали данни на някой, който е почувствал, че нещо сте му създали, ще би трябвало се срещнете с персоналния му гард. Тогава спалнята на Борисов ще е доста забавна “, съобщи Манов. 

А тези банкноти в нощното шкафче на кого са, попита водещият. 

„ Вие сигурни ли сте, че има такива? Прави се по този начин, че да не си приказваме за системата на страната, а за измислените фотоси от някаква спалня, с някакви банкноти “, посочи депутатът. 

„ Законът за Министерство на вътрешните работи планува опция хората да бъдат охранявани, когато има опасност за техния живот с персонална защита, което е напълно друго от функционалностите, които сега съществуват “, добави той.

" Изместваме фокуса. Когато упрекват ГЕРБ и премиера Борисов, че имало някаква паралелна страна и когато тя се появява в светлините, ние се занимаваме с измислените фотоси, пипани съгласно специалистите, а не с това какво в действителност се случва в най-висшата представителна власт ", сподели още Маноил Манов.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР