Разследване на компанията за потребителска информация Which? разкри стая в

...
Разследване на компанията за потребителска информация Which? разкри стая в
Коментари Харесай

Хотелска стая в Лондон по-малка от паркомясто струва 123 лв

Разследване на компанията за потребителска информация Which? разкри стая в лондонски хотел, чиято повърхност е наполовината на размерите на общоприетоо място за паркиране (във Англия то е с повърхност от 11.5 кв. м), оповестява Daily Mail.

От компанията изпращат скрито клиенти в хотел Corbigoe, ситуиран в квартал Уестминстър, които откриват единична стая с повърхност от единствено 3 кв. м, предлагана на цена от 55 паунда на вечер (около 123 лева).

Видеозаписи на Which? демонстрират стаята, наподобяваща на кулоар, в която леглото съвсем допира двете стени, и дребната баня, в която можете да измиете ръцете си, до момента в който седите на тоалетната паница.

Стаята има прозорец, който обаче гледа към стълбище. Но пък туристите имат разполагаем чайник, благодарение на който могат да си подготвят топли питиета, даже без да стават от леглото, поради на близостта на кухненския апарат до краката им.

Хотелът е показал, че стаята е с повърхност от пет квадратни метра, само че от Which? потвърждават благодарение на рулетка, че в действителност те са единствено три. Което значи, че 40% от посоченото пространство е заето от бaнята.

Освен това тя е с по-малка повърхност от тази на килиите в английските затвори, за които се изисква да са седем квадратни метра.

Единична стая в хотела коства 30 паунда (около 67 лева) през ниския сезон - от ноември до март, и 55 паунда (около 123 лева) през високия сезон от април до октомври.

И до момента в който мястото за настаняване има много великодушен рейтинг от 5.1 в Booking.com, 63% от гостите го правят оценка като " извънредно " в TripAdvisor.

Тайните екстри, които хотелите оферират на VIP гостите сиТе са толкоз потайни, че даже опитни туристи няма по какъв начин да знаят за тях, в случай че не ги видят

Коментирайки възхода на микрохотелските стаи, редакторът Рори Боланд от Which? показва, че хотелите би трябвало да бъдат изцяло откровени с клиентите за това какъв брой дребни са техните стаи.

Според отчет на компанията, хотелските стаи непрестанно понижават размерите си през последните години, " изключително в градските центрове, където цените са високи ", написа Профит.бг.

Както Premier Inn, по този начин и H.ilton към този момент оповестиха проекти да пуснат лични марки микрохотели. Междувременно съперниците им от easyHotel към този момент желаят спомагателна такса, в случай че в стаята има тв приемник (5 паунда, или към 11 лева) или даже прозорец.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР