Разследваната за финансови престъпления у нас криптобанка Nexo само преди

...
Разследваната за финансови престъпления у нас криптобанка Nexo само преди
Коментари Харесай

Само преди месец криптобанката NEXO се обвърза с Ботев Пд

Разследваната за финансови закононарушения у нас криптобанка Nexo единствено преди месец подписа контракт за взаимно съдействие с Ботев (Пловдив). Двете страни трябваше да извършат поредност от начинания в интерес на деца в неравностойно състояние. Сега обаче не е доста ясно дали замисленото ще продължи по проект.

Ето какво написа по този мотив на 14 декември 2022 година уеб сайтът на “канарчетата ”:

“Футболен клуб Ботев (Пловдив) и Nexo сплотяват старания, с цел да основат огромната самодейност Академия “Спорт и бъдеще ”

Пловдив, 14 декември, 2022 година – Nexo, водещата международна контролирана институция за ръководство на цифрови активи, основана в България, в партньорство с ПФК Ботев Пловдив, започва през днешния ден Академия “Спорт и бъдеще ” за над 400 деца в неравностойно състояние. Мисията на огромната самодейност е да усъвършенства метода на живот на деца в риск от района посредством спорт и срещи с сполучливи персони от света на бизнеса, високите технологии и футбола. Академията въодушевява младежите като дава безвъзмездни благоприятни условия за деен метод на живот и работа в екип дружно с професионални треньори.

Мащабната самодейност планува поддръжка по няколко разнообразни направления:

Ден на отворени порти всеки месец до края на футболния сезон (юни 2023 г.) за над 170 деца от четири обществени институции в града.

Мотивиращи срещи със спортни митове и сполучливи специалисти от разнообразни професионални дисциплини.

Безплатни тренировки до края на футболния сезон (юни 2023 г.) в спортно учебно заведение " Ботев Пловдив " и цялостна екипировка за деца от локалното образователно заведение.

Участие в откриващата гала на мачовете на ПФК Ботев Пловдив.

Еднодневен футболен шампионат , който ще отличи всички спортни гении, станали част от Футболна Академия “Спорт и бъдеще ”.

Герман Чистяков, изпълнителен шеф на Ботев Пловдив, съобщи: „ Днес е значим ден за всички тук в ПФК Ботев Пловдив, защото сплотяваме сили с толкоз кадърен и благонадежден сътрудник. Ботев Пловдив е забележителна част от живота и културата на Пловдив и ние сме уверени, че нашият футболен клуб е освен това от част от спортната промишленост на града. Отдадени сме на идеята “Ботев за Пловдив ” и тази акция ще залегне като една от главните начинания през 2023.  Готови сме да променим към по-добро освен сегашното, само че и бъдещето на децата на Пловдив ”.



Елеонор Топалова, управител „ Комуникации и CSR “ в Nexo, показа: „ Nexo слага за своя задача да поддържа стотици български младежи в неравностойно състояние от гр. Пловдив и региона с Академия “Спорт и бъдеще ”. В страната всяка година близо 2000 деца остават лишени от родителска грижа, добър образец и подкрепяща среда. Екипът ни има вяра, че с тази самодейност ще подпомогнем стабилно бъдещето на младите като ги срещнем с магията на спорта ”.

Данни на SOS Детски селища сочат, че над 2000 деца в България остават лишени от родителска грижа всяка година, което ги слага в риск от обществено изключване. Достъпът до спорт и интензивният метод на живот са едни от методите за предварителна защита на казуса, а повишение качеството на живот на младежите в уязвими групи дава късмет за по-добро бъдеще.

За Nexo

Nexo е водеща международна контролирана институция за ръководство на цифрови активи, основана в България. Мисията на компанията е да даде цялостен набор от финансови услуги с изгодите от криптовалутите. Nexo ръководи близо $3 милиарда активи за над 5,000,000 консуматори в 200+ юрисдикции и е обработила повече от $130 милиарда от своето учредяване през 2018 година ”

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР