Разширяват "Синя зона" в Пловдив в участъци от бул."България" и

...
Разширяват "Синя зона" в Пловдив в участъци от бул."България" и
Коментари Харесай

Разширяват синята зона в Пловдив

Разширяват "Синя зона " в Пловдив в сектори от бул. "България " и улици в центъра на града, оповестиха от общинския пресцентър.

В северната част на бул. "България " платените места за престой са в правата от ул. "Васил Левски " до ул. "Победа ", а в южното - от "Победа " до кръговото кръстовище при Панаира. Заплащането в тази част на "Синя зона " ще се прави посредством неотдавна инсталираните 6 паркомата, само че в първите една-две седмици за облекчение на водачите ще има и инкасатори, които да изясняват новите правила.

Към "Синя зона " се приобщават четири улици към МОЛ "Марково тепе " и още три пътни прави край ул. "Капитан "Райчо ". Всички нови места за заплатен престой са обозначени с нужната маркировка и знаци, прецизират от общината.

"С разширението на "Синя зона " продължаваме политиката за регламентиране на паркирането в най-натоварените зони, като се стремим да улесним хората, които са подготвени да заплатят за краткотраен престой на колите си на невралгични места в града ", показва заместник-кметът по превоз на Община Пловдив инж. Златин Велев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР