Разширяването на социалния патронаж с медицински грижи и създаването на

...
Разширяването на социалния патронаж с медицински грижи и създаването на
Коментари Харесай

Георги Лапчев посети с. Кости, представи идеи за развитие на социалните услуги за възрастни хора

Разширяването на обществения патронаж с медицински грижи и основаването на благоприятни условия възрастните и самотно живеещи хора да бъдат посещавани от време на време от помощник. Това бе един от акцентите и уговорките, които претендентът за кмет от ГЕРБ за Царево Георги Лапчев сложи пред жителите на село Кости. След два мандата като кмет на общината, жителите на отдалеченото странджанско село могат да пътуват доста по-безопасно и комфортно.

Лапчев и претендентите за общински съветници припомниха, че бе рехабилитирана главно 7-километровата права, която свързва Кости с пътя Царево – Малко Търново. През последните 2 години бяха ремонтирани секторите в най-влошено положение сред с.Изгрев и с.Българи, откъдето минават и пътуващите за с.Кости, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



„ Подобряването на пътната инфраструктура в района се дължи на общите старания на локалната власт и народните представители от ГЕРБ-Бургас “, акцентира депутатът Диана Саватева, чийто жанр е от Кости.

Тя посочи преимуществата на листата за общински съветници, с която партията взе участие в локалния избор в Царево – хора с разнообразни специалности и друг управнически опит, само че добре готови, локални фрагменти, познаващи добре потребностите на района.

Кандидатът за трети кметски мандат инж. Георги Лапчев съобщи пред жителите на с. Кости, че грижата за хората остава дълготраен приоритет за него и срещна локалните с опцията изоставената здравна работа да се трансформира в база за долекуване и рехабилитация от частни бизнесмени. Така в селото ще има непрекъснато здравни експерти, които ще бъдат в помощ и на хората тук. Царево към този момент разполага с общинска кола за спешна помощ, която да оказва помощ при превозване на заболели, като се изключи незабавните случаи.



Облагородяването на по-малките обитаеми места е друга значима линия в програмата на Лапчев за идващия мандат. След като преобразихме общинския център, можем да насочим напъните си към селата, съобщи той.

Жителите на Кости имаха опция да беседват персонално по-голямата част от претендентите за общински съветници, на които Лапчев ще разчита-Даниел Николов, Таня Янчева, Нели Фешева, Георги Русинов, Калин Стоянов и Ангел Цигуларов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР