Разширяването на санкциите на САЩ срещу Северен поток-2 ще блокира

...
Разширяването на санкциите на САЩ срещу Северен поток-2 ще блокира
Коментари Харесай

Новите санкции на Вашингтон ще блокират 700 милиона евро за довършването на Северен поток-2

Разширяването на глобите на Съединени американски щати против " Северен поток-2 " ще блокира към 700 милиона евро вложения за довършването на градежа на газопровода, съобщи пред ТАСС операторът на плана Норд стрийм 2 (Nord Stream 2 AG).

Според консорциума препоръчаните от Съединени американски щати спомагателни наказания директно ще обиден над 120 компании от повече от 12 страни в Европа. При комплицираната икономическа обстановка те ще блокират към 700 милиона евро вложения за завършването на газопровода.

В Берлин през днешния ден някогашният немски канцлер и ръководител на съвета на шефовете на Роснефт Герхард Шрьодер е поканен на съвещание на комисията по стопанска система и енергетика в Бундестага, която ще разиска строителството на газопровода " Северен поток-2 " и енергийния суверенитет на Европа и Германия, инфомрира Българска телеграфна агенция.

Освен Шрьодер на съвещанието са поканени седем представители на немските стопански среди. Сред тях са ръководителят на Източната комисия на немската стопанска система Михаел Хармс и ръководителят на отдела по външноикономически връзки на Асоциацията на немските промишлено-търговски камари (DIHK) Фолкер Трайер.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР