Разширяването на ЕС до 2025 г. не е реално и

...
Разширяването на ЕС до 2025 г. не е реално и
Коментари Харесай

Вашингтон: ЕС залъгва Западните Балкани, че до 2025 г. ще има разширяване

Разширяването на Европейски Съюз до 2025 година не е действително и е нездравословно, че Западните Балкани се преструват, че реализират промени, а Европейски Съюз – че са извършени. Това съобщи някогашният заместник-помощник държавен секретар на Съединени американски щати за Европа и Евразия Брайън Хойт Йи.
„ Няма потребност да се отхвърляме от европейската интеграция, само че е значимо да бъдем почтени по отношение на вероятностите на този път. За преструвките, че някои страни могат да станат членове до 2025 година Това предизвиква клептократите и корумпираните чиновници да убеждават хората, че това ще стане факт за две, три, пет години и им дава повече О2, в сравнение с те заслужават “, сподели Йи във Вашингтон, представен от МИА.
Той добави, че сега интернационалната общественост няма ясна тактика за Западните Балкани и че Европейски Съюз и Съединените щати не отдават на района нужното значение, както и че е значимо Европейски Съюз и Съединени американски щати да имат обединен метод. " Трябва също да знаем, че в случай че не реагираме неотложно, нещата ще се влошат ", заключи Йи, отбелязва още БГНЕС.
Що се отнася до срещата на сръбския президент Александър Вучич и президента на Косово Хашим Тачи в Берлин на 29 април с немския канцлер Ангела Меркел и френския президент Еманюел Макрон, Йи сподели, че тя не е от решаващо значение за разговора сред Белград и Прищина, само че е опция за диалог. Според него " историческите книги " за Балканите са изпълнени с моменти " в този момент или в никакъв случай ", само че срещата в Берлин не е една от тях, макар че е опция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР