Разширяване на партньорството си с Apple, което ще направи продуктите

...
Разширяване на партньорството си с Apple, което ще направи продуктите
Коментари Харесай

Мтел вече предлага и Apple iPad на родния пазар

Разширяване на партньорството си с Apple, което ще направи продуктите на компанията по-достъпни за българския консуматор, разгласи Mtel. Това бе оповестено по време на медийно събитие на телекома, на което се състоя формалната премиера на смарт телефона iPhone X. Обявен бе и старт на продажбите на три таблета от серията iPad.

Новост е точно последното – с изключение на смарт телефоните на Apple телекомът стартира да предлага и нейните таблети. По думите на Александър Колев, продуктов управител, Мтел е първият оператор в България и вторият в групата A1, който ще продава новите устройства, както и аксесоари за тях.

 Александър Колев

Таблетите на Apple ще може да бъдат купени от всички магазини на Мтел. В 32 от обектите на компанията ще бъдат изложени демонстрационни бройки. Освен последните модели iPad Pro (с диагонали 12,9 и 10,5 инча), ще е наличен и обновеният “обикновен” 9,7-инчов iPad. Логично, операторът ще предлага единствено версията на устройствата, поддържаща 4G съгласуваност.

Според Колев таблетите на Apple не престават да са известни, в това число като заместители на обичайния компютър. Въпреки по-високата си цена, бидейки артикули от висок клас, таблетите на компанията се радват на висок пазарен дял – към 30 на 100. От Мтел чакат тази наклонност да се резервира “през идващите няколко години”.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР