Разширяваме разнообразието на музикалните сцени на фестивала с доста участници

...
Разширяваме разнообразието на музикалните сцени на фестивала с доста участници
Коментари Харесай

Капана фест очаква своята публика от 1 до 3 юни

Разширяваме разнообразието на музикалните подиуми на фестивала с много участници от други страни, споделя Никола Сивков , основен изпълнителен шеф на фондация SoulCity, уредник на " Капана фест " - Пловдив. Събитието тази година ще бъде от 1 до 3 юни с стратегия, в която има доста музика, която ще звучи на четири подиуми. Освен бандите от Румъния, Гърция и България, ще има и двама хедлайнери от Съединени американски щати. 

Никола Сивков отбелязва, че по традиция ще има и базар за храни , на който посетителите ще могат да опитат разнообразни артикули. Част от фестивалната стратегия са и другите атракциони, развлечения, уъркшопи и благотворителни действия .

На спомагателната сцена на фестивала ще взе участие и студентската групировка " Жарава ", която е поканена на Петер джаз фест в Санкт Петербург. Организаторите на " Капана фест " са взели решение да поддържат младите реализатори с хонорар, с който ще могат частично да покрият цената на билетите си до Санкт Петербург, където ще показват българския фолклор.

На следващото издание на фестивала почтено място е отделено и на литературата . За задачата ще бъде обособена специфична зона, в която на 1 юни - Денят на детето, ще се четат книги, ще има опция за въпроси, които вълнуват родителите. Зоната за литература ще се резервира и в  идващите два дни, само че на първи юни ще бъде единствено за децата. 

За феновете на спорта ще има стена за катерене, професионални батути за развлечение на децата, както и професионална футболна джага, която сега е единствена в България. Целта на джагата е хората да се забавляват, споделя Никола Сивков и добавя: " Тези които желаят, могат и да създадат подаяние за студенти от Пловдивския университет, които нямат опция да си платят семестриалните такси ".

Чуйте повече информация в звуковия файл.

Посетете Пловдив при започване на юни, очаквайте и есенното издание на " Капана фест " ...
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР