Разширяваме консултациите за вота на недоверие с извънпарламентарни партии. В

...
Разширяваме консултациите за вота на недоверие с извънпарламентарни партии. В
Коментари Харесай

БСП разширява консултациите за вота на недоверие с извънпарламентарни партии

Разширяваме консултациите за вота на съмнение с извънпарламентарни партии. В понеделник ще се срещнем с АБВ и Движение 21. Очакваме отговор за среща с Демократична България. Получихме поддръжка и спомагателни претекстове от цивилен организации. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

София
 © БГНЕС
" Време е да се обединим всички, които желаеме смяна. Тя минава през промяна на настоящето безхаберно, некадърно и корумпирано ръководство. То към този момент е нездравословно за страната. Има толкоз умни, готови и честни българи. Нека им дадем опция да осъществят алтернативата ", написа във фейсбук профила си водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
 Българска социалистическа партия продължава консултациите за вота на съмнение Българска социалистическа партия продължава консултациите за вота на съмнение
Продължават консултациите на Българска социалистическа партия за готвения от тях избор на съмнение против държавното управление поради ръководството на бранш "Околна среда ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР