Разширява се практиката държавата, при наличие на достатъчен юридически потенциал

...
Разширява се практиката държавата, при наличие на достатъчен юридически потенциал
Коментари Харесай

Румен Петков алармира за източване на държавата чрез адвокатски услуги

Разширява се практиката страната, при съществуване на задоволителен юридически капацитет във ведомствата, да ангажира адвокатски адвокатски фирми, сигнализира водачът на АБВ и уточни два случая като доста тревожни.

" Булгартрансгаз са заели съответна адвокатска адвокатска фирма в правосъдни каузи, които водят против Булгартрансгаз уволнени чиновници ", заяви той и добави, че АБВ ще питат каква е цената на контракта.
Румен Петков: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой
" Да чуят всички: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой ". Това разгласи водачът на АБВ Румен Петков пред публицисти, след кат...

" Министерство на регионалното развитие също по този начин е заела адвокатско сдружение „ Събев и съдружници “ за водене на каузи по парцелите на царя и царското семейство ", уточни още Петков.

Въпросите, които слагат от АБВ са: Какъв е численият състав на юристите в Министерство на регионалното развитие, както в дирекция „ Правна “, по този начин и в другите; за какво при съществуване на дирекция „ Правна “ в Министерство на регионалното развитие, се ангажира външен съветник, прокурист на Министерство на регионалното развитие и представител на страната в лицето на съответно адвокатско сдружение и при какви парични условия е ангажирано това адвокатско сдружение.

Говори се, че за 10 години, за делата, които страната губи, сме платили на разнообразни адвокатски компании от порядъка на 3 млн. лева, означи Петков и добави: " Ще питаме и за това кой носи отговорност за ангажирането на тези компании при губени, губени, губени каузи ".

Лидерът на АБВ е безапелационен, че това е един метод за източване на страната към всякакви посоки.
Министерство на външните работи да привика посланика на Съединени американски щати, упорства Румен Петков
За остра реакция на писмото на американските сенатори, с което ни слагат условия за споразумяване на проблемите с Република Северна Македо...

" Тук се точат нашите пари. Ние плащаме на десетки адвокати в Булгартрансгаз – 40 на брой, с цел да ангажира Булгартрансгаз адвокатско сдружение, което да пази техните ползи. Плащаме на десетки, да не споделям по-сериозен размер адвокати на Министерство на регионалното развитие, с цел да се ангажира сдружение, т.е. министърката споделя, че не има вяра на своите адвокати и че те са некадърни; Малинов, който е доста години в Булгартрансгаз споделя, че всичките му адвокати са некадърни и точат нашите пари и си ги разделят там кой по какъв начин не знам ", съобщи Петков и заключи: " Обществото би трябвало да знае и да си даде сметка, че повече по този начин не може ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР