Разширените вени са наказание за много жени. Оказва се, че

...
Разширените вени са наказание за много жени. Оказва се, че
Коментари Харесай

Не подценявайте разширените вени, те не са само козметичен дефект

Разширените вени са наказване за доста дами.

Оказва се, че след 22 години доста дами се сблъскват със спуканите капиляри и потъмнели вени по краката си. Бременността, наднорменото тегло и неналичието на придвижване спомагат за появяването и бързото развиване на разширените вени.

И до момента в който при някои е повече козметичен и изящен проблем, разширените вени провокират болежка и дискомфорт при други.

 крайници лято изтощени Thinkstock

Ако и вие страдате от това, би трябвало да спазвате следните препоръки:

- Правете си леден душ на краката по един път или два пъти дневно
- Не носете безусловно равни подметки или прекомерно висок токОтслабнете, в случай че сте с наднормено теглоНе се напъвайте (носене на тежко и тн.)
- Спортувайте - бягане, пилатес, аеробика и тн. Това ще ви помогне и в битката с целулита
- Повдигайте краката си на стол или табуретка постоянно щом можете

 крайници лято изтощени Thinkstock

При по-тежки случаи на разширени вени, когато предизвикват болежка или са надути, огромни и грозни, се постанова здравно лекуване . Има разнообразни способи, като множеството от тях не са евтини.

Особено ефикасни са инцекциките, които набират от ден на ден известност. Важното при този способ на лекуване е да се локализира тъкмо от къде идва казуса, с цел да бъде сполучливо отстранен.

 крайници кожа Thinkstock

Не бива да се подценява казусът с разширените вени и най-много е нужно да се вземат ограничения, до момента в който не е станало късно. Затова не подминавайте спуканите капиляри на краката си с мисълта, че в този момент нямате време да се занимавате и с това или да се надявате, че ще се излекуват от единствено себе си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР