Разсеяно прасе стана жертва и предизвика пътно- транспортна злополука на

...
Разсеяно прасе стана жертва и предизвика пътно- транспортна злополука на
Коментари Харесай

Глиган предизвика катастрофа на Тракия, полицаите си взели животното

" Разсеяно прасе " стана жертва и провокира пътно- транспортна акцидент на автомагистрала " Тракия " в региона покрай отбивката за Костенец, предава Нова тв.
 Преследван от ловджии глиган се заби в патрулка (снимка) Виж още
Изскочилият на пътя глиган попаднал под гумите на два преминаващи автомобила и им нанесъл тежки провали. Първата кола е с изцяло разрушена предна част, а лидерът й изпаднал в потрес от претърпяното.

" Беше късно вечерта. Изпреварвайки в границите на ограничаването на пътя се появи диво прасе. Имах по-малко от секунда за реакция. Едва овладях колата след удара и отбих в спешната лента ", споделя Ивелин Тодоров.

" Заблуденото прасе " евентуално е било част от популацията на непосредствен резерват, където дивите прасета се отглеждат изцяло свободно.

Оказва се, че неналичието на " автокаско " при сходен случай го вкарва в графата " инцидентно събитие " и застраховка не се изплаща.

" Обадих се на застрахователите и те ми обясниха, че такова ПТП не влиза в техните отговорности ", споделя още той.

Ивелин споделя, че след позвъняването му идва и полиция.

Дошъл е репатрак, с цел да прибере разрушената кола, а по думите на водача на профилирания автомобил служителите на реда взели прасето от пътя и го прибрали в колата си.

Собствениците на колата, която е от компания чартърен, считат, че е нужно в този регион да се сложи знак, че на мястото има животни, които минават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР