Разсеяна шофьорка на Toyota Corolla блъсна току-що реставриран Ford Model

...
Разсеяна шофьорка на Toyota Corolla блъсна току-що реставриран Ford Model
Коментари Харесай

Жена заби Corolla в 87-годишна реликва /снимки/

Разсеяна шофьорка на Toyota Corolla блъсна преди малко реставриран Ford Model A от 1931 година, паркиран на улица в калифорнийския гр. Ориндж. Жената пробвала да избяга от местопроизшествието, само че била хваната от полицията, оповестява The Drive.
Собственикът на олдтаймера Уилям Смит и татко му възстановявали реликвата в продължение на последните две години. Таткото получил "форда " като подарък за 16-ия си рожден си ден през 1973-та и го карал всекидневно в последните класове на гимназията, а по-късно и като студент в университета.
Водачката на "тойотата " изпуснала надзор над ръководството и се забила в задницата на ветерана. При удара се усукали рамата и карданът на "форда ", пръснал се диференциалът, пукнала се камбаната на трансмисията и се разцепил блокът на мотора.
Пред служителите на реда виновничката за злополуката обяснила, че се загледала в екрана на мобилния си телефон и въобще не видяла ретро автомобила до тротоара. Семейство Смит били съкрушени от трагичния завършек на олдтаймера, с който имали безчет мемоари от последните 45 години.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР