Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група уени и медицински

...
Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група уени и медицински
Коментари Харесай

Рибари открили човекоподобно извънземно

Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група уени и медицински експерти от няколко страни изследват човекоподобно създание, което остава живо след гърмеж на НЛО, който произлиза на 62 километра от Кадяка в Аляска. Годината е 1989.

Взривът на галактически транспортен съд на 31 май или 1 юли през 1989 година е оголен откакто военните известия са прихванати от радиста на един от риболовните кораби. Екипажът на различен рибарски транспортен съд инцидентно хванал в мрежите си блестяща черна капсула. Тя била с дължина 7.5 метра и очевидно била изхвърлена от галактическия транспортен съд след гърмежа. Смаяните риболовци известили военните управляващи едвам откакто разкрили в капсулата хуманоид, напомнящ малко момченце.

По тяхното изложение създанието било с растеж малко над 1.5 метра. То имало очи, нос и уста, само че било плешиво и без зъби и на всяка ръка имало по три пръста. Това споделя Джези Ферон, който събира както военните, по този начин и гражданските свидетелства по случая. По разкази на риболовците съществото се движело в кръгове и очевидно страдало от някаква контузия, която лекарите не знаели по какъв начин да излекуват, с цел да му оказват помощ.

 Рибари разкрили човекоподобно извънземно

Чиновникът от бреговата работа на Аляска отхвърля съществуването на каквито и да е данни за гърмежа на НЛО или за откриването на човекоподобно създание, което било избавено. На неговите думи се опълчват Джези Ферон и членовете на екипажа на риболовния транспортен съд.

Те оповестяват, че според прихванатата военна радиограма хуманоида бил доставен в секретна болница и подложен под денонощна защита. Военните събирали екип от лекари и учени от Германия, Франция и даже Русия, разкава Ферон.

Медиците и учените разговаряли по радиостанцията с доктор от Полша и защото самият Ферон бил поляк по генезис, напълно елементарно схванал какво тъкмо си говорели. Основната концепция на диалога им била, че съхранението на извънземното е най-важната задача, с която би трябвало да се занимават сега.

През това време военните вършат нещастни опити да открият какво тъкмо се е случило с галактическото тяло, с което човекоподобното създание се разрушава в земята. Желанието им било да изучат технологията и да схванат дали на обекта има други оживели или мъртви същества, тъй като, отново по думи на Ферон, не им се вярвало, че дребното извънземно е пропътувало своя галактически път напълно единствено.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР