Разрушително парти даде началото на мащабен ремонт, който ще преобрази

...
Разрушително парти даде началото на мащабен ремонт, който ще преобрази
Коментари Харесай

Интер Експо Център - лицето на събитийната индустрия в България с големи промени

Разрушително празненство даде началото на огромен ремонт, който ще преобрази главните конгресни зали на Интер Експо Център
Началото на величествен ремонт, който ще преобрази изцяло образа на Интер Експо Център, сложи разрушително празненство, което събра повече от 200 представители на събитийната промишленост в България, публицисти и лица от шоубизнеса.
Със своята над 50-годишна история и хиляди планове зад тила си, Интер Експо Център е желана локация за осъществяване на събития с друг мащаб и формат, като конгреси, български и интернационалните B2B изложби, фестивали, концерти, коктейли, галавечери и корпоративни празненства. Стъпвайки на десетилетната си история и опит, Експо Центърът стартира подготовка за реализацията на нов план - напълно нова платформа, която ще съчетае традицията с нововъведенията.
„ Понякога и традициите имат потребност от смяна “ – под това мото се сплотиха гостите на празненството, пристигнали в Интер Експо Център, с цел да отбележат края на една епоха и да дадат началото на нова.
Мащабният ремонт, чието начало беше обещано нощес, ще продължи до края на август. „ Това е първата толкоз огромна смяна в ИЕЦ от 2009 година насам, когато открихме новите 4 халета в комплекса. Това е значима стъпка за нас, тъй като ще ни разреши да задържим лидерската позиция в събитийната промишленост и ще ни помогне да посрещнем уместно все по-високите стандарти, които нашите клиенти и сътрудници чакат да видят “, разгласи шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов.
Модернизация и мултифункционалност са основните черти, които личат от първите показани визуализации. Изцяло ще бъде преобразена емблематичната зала „ Витоша “, която от септември към този момент ще е оборудвана съгласно най-новите трендове в аудио и образната техника. Благодарение на своята вярна форма, висок таван и липса на колони, залата разрешава превръщане във всевъзможен формат, тъй че да бъде подобаваща за всеки вид събитие. Акустиката в нея ще бъде актуализирана с най-голям клас материали от немски снабдители. Осветлението също ще бъде напълно възобновено и осъвременено, като ще се заложи на технология Dali от ново потомство - природосъобразно и щадящо очите. Грижата за природата и чувството за естественост ще участва и във всички останали съставни елементи на залата. При построяването на интериора се залага на материали от естествена дървесина.

Надградени ще бъдат и интерактивните благоприятни условия. Зала „ Витоша “ ще бъде оборудвана с последно потомство curved екран, който с помощта на своята вдлъбната форма ще разрешава 360-градусова визуализация, следвайки човешкия взор и създавайки по-широка панорамна панорама.
В помещение, което елементарно да се трансформира и да може да усилва потенциала си по отношение на потребностите на ползвателите, ще бъде превърната зала „ Родопи “. Специални преносими стени ще разрешат към залата да се приобщава и фоайето, с което пространството доста ще нараства. „ През летните месеци, които са по-спокойни, са планувани серия образования за личния състав. Очаква се още при започване на септември да приемем първите събития от есенния календар. Получаваме много запитвания сега за този интервал и за това е значимо да приключим в точния момент с ремонтните действия “, заключи зам.-управителят на Интер Експо Център Йоан Младенов.
Стартът на най-големия до момента ремонт, състоял се на територията на Експо Центъра, ще бъде запомнен с разрушителното празненство, на което посетители и домакини дружно алегорично събориха стена, употребявайки „ оръжие “ по желание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР