Разривът в отношенията между и Христо Крушарски, довели до напускането

...
Разривът в отношенията между и Христо Крушарски, довели до напускането
Коментари Харесай

Невероятно е какво е скарало Гонзо с Христо Крушарски

Разривът в връзките сред и Христо Крушарски, довели до напускането на от легендата, е настъпил поради застъпничеството на шефа за футболистите, твърди " България Днес ". Проблемите сред притежателя и досегашният състезателен шеф са почнали още напролет, когато е имало закъснение на заплатите на играчите.
Тогава Гонзо е провел поредност от диалози с Крушарски, в които се е застъпил за футболистите и е настоял допустимо най-скоро заплатите им да бъдат изплатени. Това е подразнило Крушарски и последователно той е почнал да снема доверието си от някогашния футболист и треньор.
С течение на времето Иванов е бил изолиран от значимите клубни каузи и думата му за прехвърлянията към този момент не е тежала по този начин, както преди. Преди към месец някогашният нападател е бил изваден и от Управителния съвет на Локомотив. Това е преляло чашата и Гонзо е почнал да мисли за овакантяване.
В последния кръг на Първа лига - против Славия, той даже не седна на трибуните до хората от своя клуб, а изгледа мача в компанията на Дарко Тасевски и Георги Чиликов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР