Разрив във военния кабинет на Израел – лидерът на партия

...
Разрив във военния кабинет на Израел – лидерът на партия
Коментари Харесай

Разрив във властта на Израел: Бени Ганц заплаши, че ще напусне кабинета „Нетаняху“

Разрив във военния кабинет на Израел – водачът на партия „ Национално единение “ Бени Ганц заплаши, че ще напусне държавното управление, в случай че министър председателят Бенямин Нетаняху не показа следвоенен проект за Ивицата Газа.

Около 240 души бяха отвлечени по време на нападението на „ Хамас “ предходната година

Той сложи краен период за това – до 8 юни.

Бени Ганц упорства да се сформира проект за постигането на шест „ стратегически цели “, в това число слагането на завършек на ръководството на „ Хамас “, връщането на всички разселени палестинци в северните елементи и основаването на многонационална гражданска администрация.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26° 2 мин. Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26°  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Къде е Иван? Виждали ли сте го? 4 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Къде е Иван? Виждали ли сте го?  Румъния и еврозоната: Защо северната ни съседка не бърза да одобри еврото? 4 мин. Румъния и еврозоната: Защо северната ни съседка не бърза да одобри еврото?  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26° 2 мин. Времето в неделя: Краткотрайни превалявания, температури до 26°  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Къде е Иван? Виждали ли сте го? 4 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Къде е Иван? Виждали ли сте го?  Румъния и еврозоната: Защо северната ни съседка не бърза да одобри еврото? 4 мин. Румъния и еврозоната: Защо северната ни съседка не бърза да одобри еврото?

Ултиматумът идва единствено няколко дни, откакто министърът на защитата във военния кабинет насочи предизвестие към Нетаняху.

Често онлайн се разгласяват фотоси, на които бойци театралничат за фотография пред заложници, завити принудително с израелски флагове и с вързани крака и очи

Йоав Галант съобщи, че няма да се съгласи с израелско гражданско или военно ръководство на Ивицата Газа . Той изиска също по този начин от премиера да изключи тази опция обществено.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР