Разразилата се буря в Пловдив рани дете. За инцидента съобщи

...
Разразилата се буря в Пловдив рани дете. За инцидента съобщи
Коментари Харесай

Вятърът в Пловдив е опустошителен, рани...

Разразилата се стихия в Пловдив рани дете. За случая заяви неговата майка. Около 12,30 часа в центъра на града преградните пана на градеж са били бутнати от вятъра.
„ Оградата е паднала ненадейно върху огромната ми щерка. Затиска я и тя остава приклещена под нея. Случайно след нея са вървели едни положителни хора, които са помогнали да я освободят. Откарахме я в незабавното поделение УМБАЛ “Свети Георги” и там лекарите й направиха скенер на глава и рентген на крака. Докато няколко часа обикаляхме етажите за проучвания и прегледи, единственото нещо, което чувахме, е какъв необикновен шанс е изкарало детето ми и по какъв начин това било дребния дявол”, показа майката пред TrafficNews.bg.
Оказва се, че мощният вятър е причина да бутне част от паната. За благополучие момичето е изписано от болничното заведение още същия ден и се е отървало с натъртвания. В последните два дни в Пловдив и района духа мощен вятър. Очакванията са той да утихне тази нощ. Вечерта облачността ще се раздра и намалее, а в петък времето ще бъде слънчево. В следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност. В Родопите, централните и източни региони на Тракийската равнина ще паднат краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици и още веднъж краткотрайно увеличаване напразно. Максималните температури ще бъдат към 30 градуса.
В събота и неделя обаче лятото се завръща и ще бъде горещо. В Пловдив се чакат температури до 34 градуса на сянка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР