Разрастването на пандемията от коронавирус COVID-19 е вследствие на неспазването

...
Разрастването на пандемията от коронавирус COVID-19 е вследствие на неспазването
Коментари Харесай

СЗО: Разрастването на пандемията от COVID-19 е заради неспазване на мерките

Разрастването на пандемията от ковид COVID-19 е в резултат на неспазването на противоепидемичните ограничения , съгласно Световната здравна организация (), написа БГНЕС. Това изказване важи за усложнената епидемиологична конюнктура и в страните от Балканите, и в цяла Европа. Необходим е по-засилен надзор, от страна на управляващите, разяснява представителят на СЗО в Белград.
Властите в Албания, Босна и Херцеговина, Словения, Северна Македония, Хърватия, Черна гора и Косово записват растеж на заболелите и умрелите от ковид след намалелия брой случаи през юли и август, отслабването на ограниченията и частичното отваряне на границите. Препоръчва се всички страни да реагират на обстановката с съответни здравни ограничения, координирано и уверено. Такива са карантина за контактните лица, съблюдаване на отдалеченост, в случай че не се носят маски, по-висока хигиена и други.
 СЗО с оценка по какъв начин се е развила до момента пандемията от ковид - в четири сюжета СЗО с оценка по какъв начин се е развила до момента пандемията от ковид - в четири сюжета
Реакцията на другите страни против пандемията от ковид може да бъде разказана в четири сюжета, сподели по време на брифинг ръково...
От СЗО разясняват, че утежняването на обстановката е в следствие от неспазването на ограниченията, от страна на жителите, изключително по време на отмора, по стадионите, в нощните клубове, религиозните обекти, на празници и по време на всеобщи събирания. Стартирането на образователната година присъствено също се трансформира в предизвикателство за доста страни. От СЗО молят за усилване на ограниченията в учебните заведения, с цел да се сведе до най-малко рискът от заразяване на учениците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР