Разрастването на насилието, свързано с наркотици и престъпни банди, е

...
Разрастването на насилието, свързано с наркотици и престъпни банди, е
Коментари Харесай

Ръст на бомбените нападения в Швеция

Разрастването на насилието, обвързвано с опиати и незаконни банди, е довело да увеличение с 60 на 100 на бомбените детонации в Швеция през 2019 година

Това демонстрира държавна статистика, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс. През миналата година шведската полиция е записала 257 бомбени набези, до момента в който през миналата година броят им е бил 162, разгласи Националният съвет за предварителна защита на престъпността. В известието на съвета не се прецизира какъв вид експлозиви са били използвани най-често и не се дават други детайлности, само че шведски медии настояват, че някои от нападенията са били осъществени със самоделни бомби, направени от термоси, цялостни с взривно вещество.

Убиха сръбски мафиот в Стокхолм пред очите на неговите жена и дете

През последните две години в Швеция имаше вълна от стрелби и бомбени офанзиви, свързани съгласно полицията с ганстерски спорове в огромните градове. Това шокира шведите, които постоянно са считали страната си за една от най-безопасните в света. Общественото неодобрение поради насилието накара държавното управление да усили разноските за полицията и да стартира акция за битка с проведената престъпност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР