Разраства се скандалът около изчезналите скъпи лекарства от Комплексния онкологичен

...
Разраства се скандалът около изчезналите скъпи лекарства от Комплексния онкологичен
Коментари Харесай

Нов скандал около откраднатите лекарства за онкоболни във Враца

Разраства се абсурдът към изчезналите скъпи медикаменти от Комплексния онкологичен център Враца . Преди 3 дни отговарящия за аптеката в здравното заведение п одал сигнал в полицията за л ипсващи огромни количества скъпо струващи лекарства . А тази заран в Дарик получихме сигнал за осъществен побой над него от шефа на здравното заведение доктор Григор Томов.

Новината за побоя заяви бащата на пострадалия мъж – прочут фармацевт и държавник във Враца – Иван Узунов. По думите му това е казус в  здравната система – началник да атакува и заплашва по подобен метод зависещ.  „ Синът ми Николай Узунов се опасява за живота си и за живота на своето семейство . Психически се е сринал. Ще подаде тъжба в полицията., а на следващия ден провеждам конференция за случая, на която са поканени с изключение на медии и представители на Българския лекарски съюз “, разгласи Иван Узунов.

Пред Дарик упрекнатият за побоя доктор Григор Томов изрично отхвърли това да се е случвало и разгласи, че ще потърси юрист. „ Всеки може да приказва каквото си пожелае, истината е една и тя ще излезе нескрито и за кражбата, и за други работи. Някой бяга пред вятъра, тъй като не си е приключил работата “, сподели Томов. За откраднатите медикаменти изясни, че към момента не може да се каже точната сума на неналичията, защото е имало и външна интервенция в сървъра, само че сигурно става дума за над 100 хил.лв.

„ В момента се опитваме да осигурим непрекъснатост на лекуването на нашите заболели и на тези, които продължаваме да одобряваме “, разяснява още доктор Томов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР