Разработват се решения и маркетингов план за подобряване на икономическите

...
Разработват се решения и маркетингов план за подобряване на икономическите
Коментари Харесай

Подобряват екологията в район Аспарухово, Белослав и Аксаково

 Разработват се решения и маркетингов проект за възстановяване на икономическите и екологичните индикатори на локалната стопанска система в регион " Аспарухово " -Варна, Белослав и Аксаково, които са основали обща Местна инициативна рибарска група (МИРГ). Тези са опорните пунктове за развиване на " Син напредък " и " Синя стопанска система ", заяви на конференция в морския град Борислав Френчев.

Анализът на локалния " Син напредък " или потреблението на неразработения капацитет на морето и брега, за основаване на работни места и стопански напредък на крайбрежните региони, цели възстановяване на конкурентоспособността, дейно потребление на ресурсите, основаване на нови работни места и източници на напредък, като в това време ще се положат повече старания за запазване на биологичното многообразие, морската среда и крайбрежните екосистеми, сподели още Борислав Френчев.

На конференцията той регистрира постигнатото. По дейностите на финалната права е подготвен единият от продуктите по плана, а точно " Социологическо проучване и разработване на маркетингов проект за развиване обвързван със синият напредък ". Към момента се създава и справочник, и се основава онлайн платформа за " Син напредък ".

Продуктите ще бъдат предоставени на общините на територията на МИРГ за реализиране на стабилно локално развиване и разработване на тактика или отраслови тактики, посредством " Син напредък " и " Синя стопанска система ".

Проектът, ориентиран за Местна инициативна рибарска група (МИРГ) " Варна, регион Аспарухово-Белослав-Аксаково ", е по Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година, " Наука, нововъведения, история и резистентност - предпоставки за висок стопански " Син напредък " ". Финансирането е извоювано от съдружие " Център за стабилно обществено развиване ". Той представлява проучване, осъществяване на новаторски тактики и разпространение на капацитета на " Синия напредък " и " Синята стопанска система " на територията на МИРГ " Варна, регион Аспарухово – Белослав – Аксаково ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР