Разработваната в Русия ваксина срещу коронавируса създава имунитет у всички

...
Разработваната в Русия ваксина срещу коронавируса създава имунитет у всички
Коментари Харесай

Русия разкри защо толкова бързо е разработила ваксина срещу COVID-19

Разработваната в Русия ваксина против ковид основава имунитет у всички доброволци. Това заяви в изявление за Си Ен Ен ръководителят на Руския фонд за директни вложения (РФПИ) Кирил Дмитриев.

„ Мога да кажа от първо лице, че 100 % от доброволците са изработили имунитет на 21-я ден (от въвеждането на ваксината). Той се удвоява след втория опит. 100 % от животните също са изработили имунитет”, сподели Дмитриев, представен от ТАСС. Той заяви още, че над 20 страни са показали интерес към съветска ваксина, написа организация БГНЕС.

По-рано съветски представители обявиха пред медията, че става дума за дата 10 август или по-рано за утвърждение на имунизацията, която е основана от московския институт „ Гамалея “. Тя ще бъде утвърдена за публично прилагане, откакто на първо време я получи здравен личен състав. Руските учени настояват, че имунизацията е била създадена бързо, защото е модифицирана версия на основана към този момент ваксина за битка с други болести. Руското министерство на защитата споделя, че съветски бойци са служили като доброволци в човешките тествания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР