Разработва се стратегия за популяризиране на привлекателността на армията като

...
Разработва се стратегия за популяризиране на привлекателността на армията като
Коментари Харесай

Калоян Икономов, ПП: За България няма непосредствен риск от военна ескалация

Разработва се тактика за разпространение на привлекателността на армията като място за работа

Няма съществени различия в обединението, съобщи в студиото на "Още от деня " по зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме смяната “ Калоян Икономов.

"Нормално е, когато има коалиция от четири ръководещи партии, да има различия, само че съществени различия в обединението няма. В съдружното съглашения ясно сме показали, че България ще се развива като атомна страна. Но коя мощ ще развиваме – Козлодуй или Белене, е функционалност на разбор на енергийното министерство ", сподели Икономов.

"Това, което вършим, е да работим по най-хубавите стандарти, на които сме способни. Трудим се в действителност непрекъснато по премахване на всички дефекти, които сме набелязали ", добави той.

Заяви също, че за България няма непосреден риск от военна ескалация от рецесията към Украйна.

"Ясно е, че има проблеми с финансирането на армията. Това, върху което ние като ръководеща коалиция сме се фокусирали и подчертаваме, е бистрота на всички процедури във връзка с взимане на решения за доокомплектоване на нашите военни сили ", акцентира Икономов.

Добави, че се създава тактика за разпространение на привлекателността на армията като място за работа, както и единна тактика за развиване на военните сили на страната.

"В Конституцията е залегнало, че България ще има уравновесен пакет от бойна дарба. Тоест, няма по какъв начин да дадем акцент на един или различен тип въоръжени сили. Всичко това го проучваме в подтекста на действителните благоприятни условия на бюджета на страната. Това, върху което се съгласихме с сътрудниците, е да ускорим постигането на 2% от Брутният вътрешен продукт до 2023 година ", сподели Калоян Икономов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР