Разработката на Golf 9 все още е под въпрос, но

...
Разработката на Golf 9 все още е под въпрос, но
Коментари Харесай

Фотошпиони снимаха новия Golf с огромен дисплей в интериора

Разработката на Golf 9 към момента е под въпрос, само че тази на фейслифта на Golf 8 тече с цялостна мощ или най-малко по този начин демонстрират шпионски фрагменти дело на AutoExpress. Британските ни сътрудници разпространиха фрагменти на тестов първообраз на хечбека, който най-малко на външен тип наподобява еднакъв с сегашния Golf 8. Промените са в интериора, където съответният образец е получил голям екран на мястото на към този момент съществуващата инфотеймънт система.



Макар и във към момента недовършен тип, можем да познаем, че новият Golf 8.5 ще получи обновената MIB система на компанията, която по всичко проличава, че ще предлага още по-голям екран във върховите версии. Към момента Golf се предлага с 10-инчов екран, който евентуално ще бъде непокътнат за базовите версии при новия модел, до момента в който по-скъпите осъществявания ще получат близо два пъти по-голям екран. Таблото също ще претърпи промени, с цел да интегрира по-големият екран в интериора.



По отношение на измененията в екстериора, хечбекът евентуално ще получи дребни новости, които ще обиден светлините в предната и задната част, както и броните. Очаква се да открием още нови джанти и нови цветове, които да завършат освежаването на модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР