Разработихме проект на решение, който фиксира твърд мандат на българските

...
Разработихме проект на решение, който фиксира твърд мандат на българските
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Влизаме в еврозоната само с курс 1.95583

Разработихме план на решение, който фиксира корав мандат на българските управляващи за престой във валутно-курсовия механизъм. Всички партии бяха осведомени и поддържаха предлагането, като се изключи сътрудниците от Българска социалистическа партия.

България ще поддържа закрепен курс на еврото до влизане в еврозоната еднакъв на открития сега - 1.95583.

Това заяви на брифинг в Народното събрание финансовият министър Владислав Горанов, предаде БГНЕС.

" Надявам се, че с това, съвсем единомислещо решение на българския парламент, отговаряме на терзанията, че България ще влезе в еврото единствено освен това изискване ", съобщи Горанов.

" Ако не се договорим да влезем тъкмо с този курс, то няма да влезем и ще се оттеглим ", посочи той. Предложението ще бъде гласувано на съвещанието на Бюджетната комисия по-късно през днешния ден.

Управителят на Българска народна банка Димитър Радев добави, че излизат от диалозите с обособените парламентарни групи с оптимизъм.

" България ще влезе и във валутния механизъм, и в еврозоната с курса, който имаме и все още. Курсът няма да бъде изменен ", съобщи Радев.

" Това предложение дава всички политически гаранции, без значение кой ще съставлява България в договарянията ", посочи още Радев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 68298 | Одобрение: 35133 Горанов бърка десетичните запетаи и поставя нули допълнително, както знаем от гафа му със заплатите НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР