Разработчикът на игри за PlayStation разкри плановете на Sony да

...
Разработчикът на игри за PlayStation разкри плановете на Sony да
Коментари Харесай

Показват новата PlayStation 5 през февруари

Разработчикът на игри за PlayStation разкри проектите на Sony да покаже PlayStation 5 през февруари 2020 година По-рано информацията за февруарската дата на презентацията се появи на анонимни онлайн конгреси, оповестява T3.

Дизайнерът на игри Дейвид Скот Джаф съобщи, че PlayStation 5 ще излезе през идващите четири седмици. Джаф изясни, че главният съперник на Sony - Microsoft, е в по-добра позиция във връзка с маркетинга, тъй че ранното показване е повече от целесъобразно. Като дизайнер на игри Джаф взе участие в създаването на Twisted Metal и God Of War - игри, които бяха пуснати извънредно за PlayStation.

За първи път информация за презентацията през февруари на новата подпора на Sony се появи на известната имиджова платформа 4chan. Анонимен консуматор разгласява данни, в които той показва датата на излизане на PlayStation на 5 февруари и разкри формалния девиз на конзолата - „ Време е да играем “ (It’s Time to Play). Няколко дни след теча потребителите видяха, че в формалния акаунт в Twitter @PlayStationEurope се появи новият слоган „ Време е да играем “.

Пускането на PlayStation 4, понастоящем обвързвано с конзолата на Sony, се състоя на срещата на PlayStation през февруари 2013 година Очаква се срещата в PlayStation, която ще включва PlayStation 5, да се организира в последния ден на PlayStation Experience 2020 - на 16 февруари.

Според информация, оповестена от @PSErebus Insider, PlayStation 5 ще бъде публично пусната на пазара на 20 ноември. Основният съперник на японската компания - Microsoft  - разгласи своя префикс в средата на декември 2019 година Устройството се наричаше Xbox Series X, с обновен дизайн и нов контролер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР