Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновление към играта,

...
Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновление към играта,
Коментари Харесай

Crytek планират сериозни промени в Hunt: Showdown със следващото обновление за играта

Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновяване към играта, в което ще бъдат добавени ред нови характерности и съществено по размер наличие. Сред тях откриваме прибавянето на поддръжка за крос-платформен геймплей, повече именити герои, нов мачмейкинг, оръжия, съоръжение и други

Обновление 1.2 съставлява в действителност солидно допълнение към играта на студиото. То към този момент влезе в тестовите сървъри и с изключение на упоменатите характерности, то ще донесе със себе си голям брой фиксове и оптимизации, усъвършенстване на сървърната поддръжка, както и усъвършенстване на общото показване на клиента на играта. Работи се също по този начин по напълно нов PvE режим, прибавянето на живи събития и персонализиране на костюмите. Все още няма дата на излизане на обновлението, само че от Crytek имат намерение да прибавят към него спомагателни новости с времето, тъй че става дума за нещо огромно.

Hunt: Showdown излезе през лятото на предходната година в Steam и в цифров вид за Xbox One след един неособено сполучлив старт. Нещата обаче последователно се възстановиха, а общността на играта не стопира да пораства. Междувременно от студиото оповестиха, че Koch Media ще е издател на PS4 версията на играта, както и на физическия ѝ вид за Xbox One. Това ще се случи на 18.02.2020. Този факт допуска, че Crytek ще могат да се концентрират над работата по главната игра и новото допълнение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР