Разработчикът на Get Even, The Farm 51, обяви официално, че

...
Разработчикът на Get Even, The Farm 51, обяви официално, че
Коментари Харесай

Chernobylite излиза тази есен

Разработчикът на Get Even, The Farm 51, разгласи публично, че сървайвъл хорър заглавието им Chernobylite ще излезе тази есен за конзоли и PC.

Проектът на студиото беше обявен напролет на предходната година. The Farm 51 са известни, с изключение на с фантастичния трилър Get Even, също и с чудесния шутър World War III и прекарването за виртуална действителност Chernobyl VR, на чиято основа е построен и Chernobylite.

Играта ще ви вкара в ролята на физик, който по време на чернобилската покруса е млад физик, който работи в централата. Загубил безценен човек, вие се връщате в изолационната зона в Чернобил, 30 години по-късно – с цел да се преборите с вашите демони един път вечно.

„ 30 години след злополуката, равнищата на замърсяване в Чернобил не престават да се повишават, поради непредвидената активност на рискова субстанция, която се е произвела в резултат от повредата – чернобилит. Малкото, които обитават Зоната приказват, че под въздействието на нейната радиоактивност, странни неща са почнали да се случват. Неща, които може да се срещнеш само в приказките за дребни и непослушни деца. Връщате се в Чернобил с една-единствена цел: да откриете своята изчезнала другарка и откриете мрачната загадка, криеща се зад нейното изгубване. Подгответе се освен да посрещнете заплахата от радиация и военните, само че и заплахите, свързани с тези мистериозни случки, за които всички приказват. Бъдете с трезва мисъл и постоянно нащрек, тъй като Chernobylite ще провокира вашия разум “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР