Разпускането на Националния оперативен щаб (НОЩ) е акт на безотговорност.

...
Разпускането на Националния оперативен щаб (НОЩ) е акт на безотговорност.
Коментари Харесай

Манолова: Разпускането на НОЩ е наказателна акция на Борисов срещу българите

Разпускането на Националния действен щаб (НОЩ) е акт на безнаказаност. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова.

Очевидно Борисов организира наказателна акция по отношение на българските жители и пациенти, действайки на правилото " След мен и потоп ", разпускайки НОЩ - звеното, което ръководи рецесията.

Очевидно Борисов се пробва да избяга от отговорност и да освободи от отговорност НОЩ. Той може да ги освободи от работа, само че не може да ги освободи от отговорност. Отговорност ще се носи и от него, и от здравния министър, като лица, ангажирани с ръководството на здравната рецесия, съобщи Манолова.

Българските жители желаят да знаят за какво България стана първенец по смъртност, за какво хиляди български жители изгубиха животите си, доста от които можеше да бъдат избавени. Премиерът дължи отговор и това ще бъде мотив за искане за чуване през идната седмица, уточни ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! ".

Българският парламент не може да остане безразличен във връзка с ръководството на здравната рецесия. След като без претекстове беше разхлабен НОЩ, би следвало Народното събрание да реши какъв да бъде идващият орган, който да се занимава с ръководството на рецесията, сподели още Мая Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР