Разпространението на коронавируса предизвиква масова паника, промени в плановете за

...
Разпространението на коронавируса предизвиква масова паника, промени в плановете за
Коментари Харесай

Коронавирус и мода: Блогъри съветват за грим, който да отива на защитните маски

Разпространението на ковид провокира всеобща суматоха , промени в проектите за пътешестване и прекратяване на занятията в учебно заведение. Набиращата скорост зараза, обаче, е употребена сполучливо в света на модата .

В обществените мрежи бяха публикувани фотоси с рекомендации, какъв подобаващ грим да се употребява, с цел да се съчетае оптимално със защитните маски . Варианти на известни блогъри и гримьори бяха оповестени в английския уебсайт „ Metro ”.

Голяма част от специалистите предложиха да се обърне особено внимание на очите, защото те са единствената част от лицето, която остава забележима над маската . Затова е добре да бъдат употребявани сенки с лек искра и да се нанесе очна линия .

Публикувани са фотоси, на които бузите, миглите и веждите са щедро обсипани с кристали .

worried about coronavirus? Never fear, the influencers are here...

...to help you find the best longwear maskproof foundation
— Ellen C Scott (@EllenCScott)

Препоръчва се сенките за очи и цветът на очната линия да бъдат съобразени с цвета на защитната маска . А с цел да привлечете по-голямо внимание към очите, може да употребявате даже необикновени контактни лещи .

Притеснителното е, че доста от предложенията не подхождат на ограниченията за отбрана от вируси, защото маските не са сложени вярно . Независимо от това, положителната вест е, че въпреки всичко може да носите маска против ковид и все пак да изглеждате добре , стига гримът Ви да е вярно селекциониран и да наподобява добре.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР