Разпределителят на ВК Нефтохимик Георги Братоев коментира, че с бургаския

...
Разпределителят на ВК Нефтохимик Георги Братоев коментира, че с бургаския
Коментари Харесай

Братоев: С Нефтохимик 2010 гледаме в една посока

Разпределителят на ВК Нефтохимик Георги Братоев разяснява, че с бургаския отбор гледат в една посока. Волейболистът показа още в предаването на DIEMA SPORT 2 - „ Златният гейм “, че е удовлетворен от финансовите параметри на контракта си с първенците.

„ Няма невъзможни неща. Да върнем Вальо Братоев (бел. ред. – братът близнак на Георги Братоев) би било мъчно. Нападателите имат повече предложения за съществени пари в чужбина. Не бих споделил, че е невероятно обаче. Нека мине още малко време “, стартира Братоев, който единствено преди подвигна купата с Нефтохимик 2010.

„ Финансовите параметри на договорите сигурно са значими. Ние с това живеем. Вече не съм на 21 години. Но за себе си знам, че е по-добре да остана в подобен тим, в сравнение с са съм в чужбина в последния. В моите финансови параметри не бих се оплакал. Всичко е въпрос на договаряне. С Нефтохимик гледаме в една посока “.

„ С характери като нас не е елементарно да се работи. Но в последна сметка сме намерили правилния път с правилните смени. Според мен загубите са част от спорта. Не сме абонирани за купата. Това е плод на доста работа и стичане на събитията “, разяснява още Братоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР