Разпределителят на родния волейболен Хебър (Пазарджик) – Георги Братоев коментира,

...
Разпределителят на родния волейболен Хебър (Пазарджик) – Георги Братоев коментира,
Коментари Харесай

Георги Братоев: Дали ще мелим брашно с Пранди? В най-скоро време ще имаме решение

Разпределителят на родния волейболен Хебър (Пазарджик) – Георги Братоев разяснява, че занапред ще стане ясно дали още веднъж ще може да „ мели брашно” с националния селекционер Силвано Пранди след абсурда посред им. Играчът на настоящия притежател на Купата на страната съобщи, че чака в най-скоро време да получи отговор на този въпрос.
 България - Италия 1:3 @@@

Историята сред 31-годишния софиянец и Пранди започва с изваждането му от националния тим – наред с тези на брат му Валентин, Николай Николов, Николай Учиков и Владислав Иванов – за Европейското състезание, на което „ трикольорите” се провалиха и приключиха 14-и. След съдбовната загуба 1:3 от Словения Георги Братоев нападна наставника във Facebook, като написа: „ Много апелирам да има възрастова граница за хората, които управляват тимове, какъвто и да било спорта. Доказано след 70 деменцията визира значителен % от хората!!!”
 България - Италия 1:3 @@@

Впоследствие родната федерация по волейбол организира изключително заседание, на което реши да остави Пранди отпред при изискване, че той преразгледа решението си по отношение на изключените състезатели.

„ Дали ще загубим от Португалия или някой различен тим, провалянето постоянно е неприятно. През годините сигурно сме губили от слаби отбори. Напоследък това се случва една концепция по-често, само че волейболът във всички страни и континенти се развива. При това с бързи темпове. Само от нас зависи да настигаме тези, които преди този момент сме успявали да победим”, разяснява Братоев за „ Златният гейм” по DIEMA SPORT 2 .

„ Аз съм от хората, които постоянно са казвали личното си мнение и си стоят за него. Това дали се харесва на останалите, а безусловно техен проблем. Като цяло нямам никакъв персонален проблем с това нещо. Дали с този човек може да се „ мели брашно” още веднъж, това е въпрос на време да се види. Предполагам, че в най-скоро време ще имаме решение на този проблем.”
 България - Австралия 3:2 @@@

„ Не е леко да се гледа пред тв приемника, по-добре е да си на игрището. Това обаче са треньорски решения, които самият треньор ги взема. Много хора схванаха неверно това, което бях разгласил, само че като цяло е дълга тематика за диалог. Може би няма да ни стигне времето. Колкото до олимпийската подготовка – тя ще бъде много тежка. В последна сметка до момента в който има научен късмет България да се класира на Олимпиадата, ще бъде забавно и би трябвало да се има вяра в това нещо”, приключи Братоев във връзка с решителния шампионат, който ще се организира в Германия през януари 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР