Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев също смята,

...
Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев също смята,
Коментари Харесай

Братоев: Важно е да се подготвим добре

Разпределителят на националния тим по волейбол Георги Братоев също счита, че тези тренировки ще бъдат с извънредно значение за бъдещето на националния тим.

" Ще бъде скъпо за някои, тъй като от последните 13 години персонално аз не съм имал отмора. За нас ще бъде значимо да подготвим самите себе, а и като тим за януари. Квалификацията наподобява лека с Израел и Австрия, само че се класира единствено един тим. Искам да бъда част от този тим. За всичките тези години не мога да кажа, че е имало неприятна атмосфера. Сега има млади момчета, само че това е тласък за нас. Не е от голяма важност кой ще бъде отпред на тима. Това зивиси от федерацията. Нашата работа е да даваме най-хубавото в мачовете и тренировките. Не обръщаме внимание на това. Продължава Силвано, а след него ще застъпи Ники Желязков ", съобщи Братоев.

Той приказва и за клубния си тим Нефтохимик 2010 и за българското състезание.

" Очаквайте Нефтохимик да завоюва всичко в България, а може и да играем в Шампионската лига. Новата система на шампионата не ми подхожда. Ще имаме с шест мача по-малко, като груби сметки. Не е нужна втора осмица. Тогава втора група несъмнено би станала аматьорска. Щом тази скица не се организира на никое място, значи нещо куца, само че това е мое персонално мнение ", добави Георги Братоев.
 Силвано Пранди: Сега е най-подходящият миг да сложим основите на този тим
Силвано Пранди: Сега е най-подходящият миг да сложим основите на този тим

" Извикал съм някои състезатели за първи път "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР