Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев пое върху

...
Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев пое върху
Коментари Харесай

Братоев пое вината и обяви: За пореден път не се получи

Разпределителят на националния тим по волейбол Георги Братоев пое върху себе си огромна част от виновността за провалянето от Италия във Варна в шампионата Лигата на Нациите. "Лъвовете " паднаха с 1:3, а той потърси своите неточности за тази развръзка.

"Голямата част от заслугата през днешния ден да не забележим усъвършенстване в играта ни беше моя. През по-голямата част от времето не съумях да се оправя с разпределянето на топката и играта. Италианците бяха доста по-добри на сервис, поради което и ние имаме единствено три блокади, а те 11. "

"Надиграха ни тотално, а при нас, за жалост, нещата не се получават за следващ път. Надявам се всичко това да се позволи в най-скоро време. Съперникът просто играе добър и изчистен откъм неточности волейбол. В моментите, в които им е мъчно, играят по пръстите на блокадата, както прави всеки един добър тим. "

"Това, че сега са без звездите си, не прави настоящия им състав по-слаб. За разлика от нас демонстрираха положително равнище на волейбола. Ние искахме успеха несъмнено повече и от почитателите, само че просто за следващ път не ни се получава ", съобщи Братоев.

Той разгласи, че няма да отиде за идната порция дуели на националите от този шампионат, които ще се проведат в Бразилия. Причината е, че към момента страда от следствията от контузията, която претърпя преди година и поради която дълго беше в лазарета.

"Няма да пътувам до Бразилия. От контузията преди година следствията са такива, че костта ми не е счупена, само че имам болки, които не ми разрешават да върша дълги пътувания. Пробвахме до Китай и Аржентина, само че просто не мога да се възстановя по този начин бързо след 20-30-часово пътешестване, промяна на часова разлика и така нататък "

"Затвоа няма да вървя в Бразилия, а със селекционера Пранди сме се разбрали по какъв метод мога да оказа помощ до края на шампионата и по какъв начин да действаме в София ", съобщи Георги Братоев пред MAX Sport 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР