Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов и неговият

...
Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов и неговият
Коментари Харесай

Сеганов и Малийе с нова победа в Турция

Разпределителят на националния ни волейболен тим Георги Сеганов и неговият Малийе Пиянго (Анкара) записаха 4-а победа от началото на сезона в турската Лига 1. Волейболистите на Малийе, измежду които и българският посрещач Иван Колев, биха без проблеми като посетители слабака Инегьол Беледийе (Бурса) с 3:0 (25:21, 25:22, 25:23) в мач от 5-ия кръг. Успехът се оказа страховит победа за треньора на отбора Сердар Услу, който имаше рожден ден

Георги Сеганов изигра следващия си отличен мач за гостите и бе в основата на триумфа. Иван Колев пък още веднъж не се появи в игра . Най-полезни за Малийе бяха аржентинският национал Николас Бруно (3 блока, 59% успеваемост в офанзива и 89% положително посрещане) и френският диагонал Джион Уендт (1 блок и 65% успеваемост в атака) с 16 и 14 точки за успеха. За домакините от Инегьол черногорецът Воин Чачич приключи с 16 точки.

По този метод Малийе остана на второ място във краткотрайното класиране с 4 победи, 1 загуба и 12 точки. В идващия 6-и кръг Сеганов и компания са домакини на новака и новобранец Йеопарк Беледийе (Кула Маниса). Срещата е в неделя (18 ноември) от 13,00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР