Разпределителят и капитан на волейболния Хебър (Пазарджиик) Иван Станев призна

...
Разпределителят и капитан на волейболния Хебър (Пазарджиик) Иван Станев призна
Коментари Харесай

Иван Станев: Нефтохимик играха по-добре от нас, но утре се надявам да излезем победители

Разпределителят и капитан на волейболния Хебър (Пазарджиик) Иван Станев призна след загубата вкъщи от Нефтохимик 2010 (Бургас) с 1:3 гейма в мач №1 от финалната серия за купата в Суперлигата, че бургазлии са играли по-добре, само че на следващия ден се надяват да излязат спечелили.

" Не бих споделил, че напрежението ни е пристигнало допълнително, само че не показахме играта, която можем. Все отново, един тим играе толкоз, колкото му разреши съперника, а Нефтохимик играха по-добре от нас. Изпълняваха добър начален удар, за разлика от нас. И на следващия ден е ден и се надявам да излезем спечелили. Нефтохимик стояха по-добре на сервис, тъй като водеха в играта във всеки един гейм, а когато се чувстваш добре на този детайл и ти върви, доста мъчно можеш да бъдеш спрян ", показа Станев.

" От нашата страна пък имаше моменти, в които не можахме да отиграем на контраофанзива. В такива тънки моменти, в които ние трябваше да спечелим точките, не успяхме. Не единствено в първия гейм имахме доста неточности, само че и в четвъртия, и като цяло не ни вървеше играта, само че отново споделям и на следващия ден е ден и се надявам да играем по-добре ",каза още разпределителят на " тигрите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР