Разпределителят Георги Братоев заяви, че според него в състава на

...
Разпределителят Георги Братоев заяви, че според него в състава на
Коментари Харесай

Георги Братоев: Тези, които не се раздават за националния отбор, нямат място в него!

Разпределителят Георги Братоев съобщи, че съгласно него в състава на националния тим по волейбол е имало доста играчи, които не са давали 100% от себе си на Световното състезание, на което бяхме съдомакини.

" Доста се изговори на тематика представянето на Световното състезание. Мисля, че имахме своите шансове, само че пък предвид на хората, които липсваха в тима - като Цецо Соколов, Тодор Алексиев и прочие - съгласно мен едно закономерно 9-о място за нас. Когато станеш пет пъти подред 9-и, това място към този момент става неуспех. Ако пет пъти подред станеш четвърти, тази позиция също става неуспех. Така че за жалост предвид на представянето последните години, 9-то място е причинност. Другите тимове просто съумяха за 3-4 години да изкарат доста млади състезатели, които да играят на топ равнище.

За оценка на треньора не съм аз индивидът, който да го прави оценка. За страдание, в нашия спорт са значими резултатите. Когато те не са налице, това приказва, че нещо не върви в цялата система. Понякога се упрекват треньори, различен път състезатели, трети път - управления, федерации и така нататък Но всичко зависи от състезателите на терена.

Съгласен съм с Владо Николов, че имаше доста хора, на които не им се играе за националния тим. И считам, че тези хора нямат място в него. И за жалост предвид на дребната численост играчи на международно равнище, които можем да употребяваме, от време на време такива хора се възползват. За да има триумф за в бъдеще, такива играчи не трябва да се позволяват.

Добре върви възобновяване ми. Всеки ден, всяка седмица положението ми се усъвършенства и в случай че всичко върви добре, средата на януари е една добра дата да стартира да играя волейбол. Дотогава има много време ", показа Братоев.

 България ще одобри два шампионата от
България ще одобри два шампионата от " Лигата на нациите " през 2019 година

" Лъвовете " още веднъж ще са един от четирите тима, борещи се да не изпаднат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР