Разпределителят Георги Братоев все пак ще помогне на волейболните национали

...
Разпределителят Георги Братоев все пак ще помогне на волейболните национали
Коментари Харесай

Любо Ганев върна Георги Братоев в националния, не успя с Казийски

Разпределителят Георги Братоев въпреки всичко ще помогне на волейболните национали в идната олимпийска подготовка в Германия през януари. В основата за променята на решението му е претендентът за ръководител на родната волейболна федерация – Любо Ганев. Валентин Братоев също е бил подготвен да се завърне, само че здравословни аргументи го оставили отвън състава.
" Моята работа беше да докарам Жоро в залата, да отиде да тренира със сърце, да тренира за националния. Всичко се разви нощес. Направих няколко диалога с Жоро и Валко. Аз постоянно съм им казвал, че един волейболист би трябвало да приказва на игрището. Така, че с Жорко два диалога ни трябваха да се съгласи, чух се и със Силвано – доста ясна беше неговата позиция. С Жорко доста бързо се разбрахме, с Валко - също беше подготвен да вземе сутринта в 07,30 часа имаше аероплан. Вика " Бате Любо, в случай че би трябвало незабавно отивам да взимам билет " ", съобщи Ганев в особено изявление пред bTV.
" Аз си писах и с Матей по Вайбър. За страдание, още на 5 декември описът със състезателите, които могат да вземат участие, беше даден. Бях подготвен да пиша на CEV, FIVB, само че няма по какъв начин да стане. Дори и Матей да изяви предпочитание – няма по какъв начин да играе на тази подготовка. Аз съм сигурен, че в случай че тимът се класира за Олимпиадата, неговото решение ще бъде променено ", добави легендата пред bTV.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР