Разпределителката и капитанка на женския ни национален волейболен отбор Лора

...
Разпределителката и капитанка на женския ни национален волейболен отбор Лора
Коментари Харесай

Лора Китипова: Много трудно се играе срещу САЩ! Надявам се възможно най-бързо да влезем в ритъм

Разпределителката и капитанка на женския ни народен волейболен тим Лора Китипова съобщи след загубата от Съединени американски щати с 0:3 гейма в последния мач от първия шампионат в Лигата на нациите в Русе, че против шампионките от 2018-а се играе доста мъчно, тъй като разполагат с доста класни състезателки. Китипова добави, че се надява допустимо най-бързо да влезат в темп.

" Много мъчно се играе против Съединени американски щати. Въпреки че това не е главният им състав, те разполагат с доста състезатели на сходно равнище. Неслучайно предходната година те са шампионки в този формат. Ние дадохме каквото можахме ", разяснява Китипова.

" Надявам се допустимо най-бързо да влезем в темп. Аз се причислих едвам преди четири дни, направих единствено две тренировки с тима. Имаме цяло лято пред нас, ще гоним победи във Волейболната лига на нациите - ще се борим да вземем колкото може повече, като това е и мястото да се сработим. Това е шампионатът с най-силните тимове - ще се постараем да вземем колкото можем, а в това време да трупаме и опит. Имахме своите шансове против Япония и Белгия, само че не успяхме да се възползваме от тях. Ще си вземем поуките, ще се постараем идващите мачове да сме по-подготвени, по-категорични и да стартираме да записваме победи ", сподели още разпределителката на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР