Разпределената работна сила да се превърне в новото нормално явление(снимка:

...
Коментари Харесай

IoT решение подпомага хибридната работа


Разпределената работна мощ да се трансформира в новото обикновено събитие
(снимка: Perenio)

Разпределената работна мощ на предприятията ще може да употребява усъвършенствани решения за съгласуваност, резултат от партньорство сред компанията Perenio, част от групата ASBIS, и Transatel, дъщерно сдружение на NTT. Маршуритизаторът Perenio IoT Router Elegance ще бъде интегриран със LTE/5G услуги за сигурна и мащабируема съгласуваност на чиновниците, работещи от разстояние.

Анализаторите чакат разпределената работна мощ да се трансформира в новото обикновено събитие, а предприятията да обезпечат на чиновниците, които работят от отдалечени места, комфортни мобилни решения за свързване. Сътрудничеството сред ASBIS и Transatel цели да реши това ново предизвикателство.

Двете компании създадоха ново решение, което би трябвало да обезпечи непрекъсваемост на работата, с превключване от етернет към клетъчна мрежа . Сигурността в предаването на данни и използването на разпоредбите за дискретност са различен аспект на решението. Освен това то е мащабируемо и гъвкаво, с ефикасен развой на ръководство на SIM парка с уебпортал.

Предприятията могат да се възползват от готово решение, което включва работна станция, авансово конфигурирана от Perenio и Transatel с дропшипинг, световна LTE/5G съгласуваност с QoS, обща корпоративна екосистема и политика за ръководство на устройствата, център за мониторинг/поддръжка/операции на предприятието и аварийна WAN връзка (Fix+mobile).

По-мощен от елементарен маршрутизатор, Perenio IoT Router Elegance разполага с умна домашна функционалност, двоен етернет и клетъчна съгласуваност, както и с вградена батерия, която разрешава самостоятелна работа отвред. Глобалните решения за ръководена съгласуваност на Transatel обезпечават на потребителите LTE/5G съгласуваност в целия свят с единна точка за поддръжка и гъвкави тарифни проекти.

IoT маршрутизаторът Elegance обезпечава LTE/5G съгласуваност и в най-отдалечените места
(снимка: Perenio)

Според световния отчет на NTT за работно място през 2021 година 80,7% от ИТ водачите настояват, че им е по-трудно да откриват опасности за ИТ сигурността или бизнеса, подбудени от чиновниците, когато те работят от разстояние. Предвид това, сигурността е на напред във времето в съдействието сред Perenio и Transatel.

Linux-базираният IoT маршрутизатор Elegance може да внедри всяка VPN или антивирусна настройка, с цел да подсигури връзката и в най-отдалечените места. Освен това LTE/5G свързаността на Transatel поддържа усъвършенствана IPSec VPN или непосредствено маршрутизиране до центъра за данни на клиента. Системните админи могат да наблюдават, филтрират и експортират потреблението на данни, SMS-и и гласови услуги на SIM картите в съвсем действително време.

„ Стремим се да създадем интелигентните технологии и решения, основани на IoT, универсално налични както за бизнеса, по този начин и за потребителите. Затова непрекъснато търсим нови благоприятни условия за стратегическо партньорство в границите на нашата екосистема ”, съобщи Сергей С. Костевич, основен механически шеф на ASBIS.

По неговите думи, съдействието с телекомуникационните оператори е от особена значимост, защото разрешава на сътрудници на ASBIS да оферират на клиентите си спомагателна стойност и услуги.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР