Разпрата между Юго Лорис и Сон Хюн-Mин е признак за

...
Разпрата между Юго Лорис и Сон Хюн-Mин е признак за
Коментари Харесай

Моуриньо щастлив от разправията между играчите си

Разпрата сред Юго Лорис и Сон Хюн-Mин е симптом за израстване на Тотнъм като тим, съобщи мениджърът Жозе Моуриньо, откакто две от неговите звезди се спречкаха на полувремето на мача против Евертън. " Шпорите " завоюваха с 1:0 и се изкачиха на осмо място в класирането. Лорис стартира разногласието, откакто съгласно самия него Сон не е гонил Ричарлисон в случай за Евертън.
 Вижте по какъв начин двама от Тотнъм щяха да се сбият на терена (видео)
" Това беше нещо хубаво. Ако би трябвало да виним някой, то това би трябвало да бъда аз. Критикувах момчетата предходната седмица, тъй като не бяха задоволително сериозни към сами себе си и към своите съотборници, а това е нещо доста значимо в един тим. Ако искаш да се развиваш, ти би трябвало да изискваш доста повече от самия себе си и от всички към теб. Нужни са ни мощни характери и тъкмо това видях аз на полувремето ", сподели той.

" Отбор от положителни момчета може да завоюва единствено купа по феърплей. Аз персонално в никакъв случай не съм я печелил и не демонстрирам интерес към нея”, добави Жозе. Премиър лийг 33 кръг, понеделник 6 юли  Тотнъм 1:0краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР