Разпра между бивш и настоящ кмет на Каварна. За нея

...
Разпра между бивш и настоящ кмет на Каварна. За нея
Коментари Харесай

Страшен скандал в Каварна: Кметицата нападна Цонко Цонев пред Общината, Кметъла е сериозно притеснен за здравето си

Разпра сред някогашен и сегашен кмет на Каварна. За нея описа някогашният градоначалник Цонко Цонев, като по думите му той е бил атакуван от актуалната кметица Нина Ставрева и фамилията ѝ, заяви Канал 3.

" Кметицата на Каварна Нина Ставрева дружно със брачна половинка ѝ, брат ѝ и нейния водач ме нападнаха вербално във вторник по обед ", разгласи Цонко Цонев, който понастоящем е общински консултант в крайморския град.

По думите му това станало по време на почивката на общинската сесия. " Беше ненадейно. Четиримата ме наобиколиха, започнаха да крещят по мен, да ме бутат. Ставрева ми търсеше сметка за работата ми като общински консултант. Каза ми: " Как са те избирали за кмет 12 година ", отговорих ѝ: " С копнеж. " Започна да се кара и на кмета на Българево Георги Янев, подхвана и журналистка - държеше ѝ сметка какво написа ", описа Цонев, представен от Канал 3.

Според него в близост имало служители на реда, които се скрили и нищо не създали. " Очаквах удар - бяха доста нападателни, само че това се случи пред очите на 50 души, които ме поддържат. Необходима бе единствено една искра и щеше да стане всеобщо меле. Почувствах се като Джунейт Чакър - съдията който не отсъди дузпа за Нигерия. Само че аз не бях измежду нигерийци, а против кметицата и нейни родственици. Това стана пред общината. Ами в случай че беше вечер и нямаше толкоз очевидци, какво щеше да стане. Вече ще се оглеждам, когато Ставрева си кара джипа да не ме блъсне някоя кола на пешеходна пътека ", добави Цонко Цонев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР