Разпоредителното заседание по делото Семерджиев се отлага за 12 декември.

...
Разпоредителното заседание по делото Семерджиев се отлага за 12 декември.
Коментари Харесай

Второ дело отложи процеса срещу Георги Семерджиев за катастрофата на бул. Черни връх

Разпоредителното съвещание по делото " Семерджиев " се отсрочва за 12 декември. Причина за отлагането е постъпила молба от юриста му, че за 29 ноември е свикан по дело във Видин, което е станало преди уведомяването му за това съвещание, заяви Българска национална телевизия.
Още по темата
Георги Семерджиев, който катастрофира с автомобила си на бул. " Черни връх " в София след приложимост на опиати и аргументи гибелта на две млади дами, ще дава отговор за общо 5 закононарушения, измежду които причиняване на гибел по несъобразителност, шофиране след приложимост на метаамфетамин, с подправена брошура и подправени регистрационни номера. Случаят е дипломиран като действие с висока социална заплаха.

Според обвинителния акт мъжът е карал с включена полицейска лампа, със скорост 166 километра в час в градски условия, където ограничаването е до 50 км в час, без шофьорска брошура и под въздействието на опиати. Автомобилът е минал на червен светофар.

Предвиденото наказване е от 5 до 20 години затвор. Заради утежняващите виновността условия, обаче, присъдата може да доближи и до 30 години отнемане от независимост, разяснява по-рано в " Денят стартира " заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР