Разпоредбите на ФИФА позволяват на халфа на Манчестър Юнайтед Пол

...
Разпоредбите на ФИФА позволяват на халфа на Манчестър Юнайтед Пол
Коментари Харесай

Погба може едностранно да прекрати договора си с Ман Юнайтед

Разпоредбите на ФИФА разрешават на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба да приключи едностранно контракта си с клуба и по този начин да си обезпечи прекосяване в Реал Мадрид, написа " Екип ".

От френския вестник се базират на член 17 от разпоредбите на международната централа. Според него даден състезател може едностранно да приключи контракта си с клуба, в случай че са минали най-малко три години от датата на подписването му. Разбира се, възползва ли се от това, футболистът ще би трябвало да заплати обезщетение на тима. Изчисленията на изданието сочат, че в тази ситуация на Погба става въпрос за 50-60 млн. евро, което е към два пъти по-ниско от парите, които желаят " алените дяволи " за него.

According to L’Equipe, Manchester United playmaker Paul Pogba is determined to leave the club and could look to use FIFA transfer regulations to buyout the remainder of his Manchester United contract.#PaulPogba #MUFCunite
[:Getty images] pic.twitter.com/V3Ra11ujhw
— MUFC unite (@MUFCunite) April 6, 2020
Французинът подписа 5-годишен контракт с Юнайтед през 2016-а, като той изтича през лятото на 2021-а. От клуба обаче могат да го удължат едностранно с още един сезон. Макар и да може да приключи своя договор, играчът няма желание да го прави, с цел да не влиза във война с тима, като същата е позицията и на Реал, добавя " Екип ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР