Разположеният в Сирия руски комплекс за ПВО С-300 (вероятно С-400)

...
Разположеният в Сирия руски комплекс за ПВО С-300 (вероятно С-400)
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Сирийски блогъри съобщиха току-що: Ракета С-300 засече и порази неизвестна цел до военноморската база Тартус

Разположеният в Сирия съветски комплекс за Противовъздушна отбрана С-300 (вероятно С-400) е разкрил огън по незнайна цел до съветската военноморска база в Тартус. Това оповестиха очевидци, живеещи в пристанищния град. Сирийски блогъри пишат, че съветската ЗРК-система С-300 е изстреляла ракета по посока на Средиземно море.
В началото информацията се появи в градските групи в обществените мрежи, в мненията към постовете локални поданици потвърждаваха, че са видели и
чули пуска на ракетата.



" Приятел, който живее до пристанището, одеве удостовери, че това е била ракета на С-300. Русия е прихванала нещо над Средиземно море ", оповестява сирийският блогър Али Хамдан.

Известно е, че съветските кораби и базата в Тарту са прикривани от ЗРК-системите С-300 и С-400. Коя тъкмо от системите е изстреляла ракета, да се дефинира образно не е допустимо.

Пунктът за морско базиране в Тартус към този момент няколко месеца интензивно са трансформира в пълноценна военноморска база.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР