Разположеният в близост до японската столица Токио Дисниленд и прилежащия

...
Разположеният в близост до японската столица Токио Дисниленд и прилежащия
Коментари Харесай

Дисниленд в Токио пак почва работа

Разположеният наоколо до японската столица Токио " Дисниленд " и прилежащия към него тематичен парк DisneySea отварят през днешния ден, 1 юли, след съвсем четири месеца спиране поради обстановката с новия ковид, съобщи БГНЕС.
В същото време, заради продължаващата опасност от разпространяването на ковид, администрацията на парковете реши да ограничи броя на посетителите – това става единствено посредством авансово закупен билет за закрепена дата. Работното време на увеселителните паркове също е понижено, като към момента не се възнамерява там да се провеждат шествия и паради. На входа на всички гости ще бъде измервана температурата, а самите посетители ще би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост да употребяват персонални защитни средства.
" Дисниленд " и DisneySea затвориха на 29 февруари. Първоначално те трябваше да бъдат отворени още веднъж след 20 април, само че ръководещата компания стигна до извода, че обстановката с COVID-19 в Япония не се усъвършенства задоволително.
Развлекателните паркове са ситуирани край Токио на повърхност от над 118 хектара, като преди пандемията годишно са били посещавани от над 30 милиона души.
Още: " За втори следващ ден сме с повече случаи на ковид от Италия, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР