Разположена в сърцето на Южното Черноморие, местност Аркутино се намира

...
Разположена в сърцето на Южното Черноморие, местност Аркутино се намира
Коментари Харесай

Аркутино Резиденсес - живот сред природата

Разположена в сърцето на Южното Черноморие, околност Аркутино се намира единствено на 10 км от един от най-древните градове на крайбрежието ни - Созопол, и на 40 км южно от град Бургас.Познатият на няколко генерации комплекс " Знаме на мира " се свърза с местността, само че концепцията за построяването на нашето черноморско крайбрежие като първокачествен народен и интернационален курорт датира години преди този момент. Още 1964 година Министерството на архитектурата и градоустройството приема проект и планува по цялото българско Черноморие да бъдат построени нови хотели, почивни станции, лагери, къмпинги, мотели и други

Разположена в сърцето на Южното Черноморие, околност Аркутино се намира единствено на 10 км от един от най-древните градове на крайбрежието ни - Созопол, и на 40 км южно от град Бургас.

Познатият на няколко генерации комплекс " Знаме на мира " се свърза с местността, само че концепцията за построяването на нашето черноморско крайбрежие като първокачествен народен и интернационален курорт датира години преди този момент. Още 1964 година Министерството на архитектурата и градоустройството приема проект и планува по цялото българско Черноморие да бъдат построени нови хотели, почивни станции, лагери, къмпинги, мотели и други

През годините проектите неведнъж се трансформират, само че през днешния ден модернизацията на плана е към този момент факт , а концепцията включва цялостно предпазване на съществуващата природа .

Локацията на " Aркутино Резиденсес " в буферната зона на резерват " Ропотамо " съчетава отлична инфраструктура и неповторима природа.
Реклама Комплексът е прелестно място за пълноценна отмора и незабравими преживявания.
В региона можете да се отдадете и на редица занимания и завършения.

" Аркутино Резиденсес " е място, предлагащо комфорт и безкомпромисно качество на живот. Екипът се е постарал да намерения за потребностите на клиентите, без значение от това дали те са свързани със основаването на летен дом или с капиталови планове.
Комплексът се състои от три жилищни здания с жилища и бутиков хотел
Архитектурата на постройките е напълно в естетика със заобикалящата среда. Сградите са сгушени в сянката на дървета, на метри от златна пясъчна линия, кристално море, в регион без застрояване, в който може да се насладите на тишината и звуците на природата.
Реклама
Основна цел на екипа е да обезпечи на притежателите на парцели и гостите на комплекса прелестен и нехаен престой, като предложи богата гама от услуги и улеснения: целогодишна поддръжка и ръководство на комплекса, паркинг, 24-часова жива защита, видеонаблюдение, грациозен ресторант със спираща дъха панорама, СПА център, открит инфинити басейн, детска зона, плажна зона, консиерж услуги, ръководство на недвижими парцели.

Жилищата се оферират приключени " до ключ ", стилово и цветово напълно съобразени с концепцията на " Аркутино Резиденсес "
Безкомпромисно качество на материалите, съвременни технологии, функционалност и уют
Разпределенията на жилищата и всички довършителни работи са прецизирани до най-малкия подробност, тъй че да бъдат оптимално удобни и да оферират всичко належащо, задоволявайки даже най-взискателните вкусовe.

Всички действия се правят при съблюдаване на нормативно откритите условия към качеството на СМР и употребяваните материали.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР